Praise & prayer

geplaatst door webredactie Levend Water | in:
 • LOCATIE :

  Levend Water, Wegje 4 te Enkhuizen
 • Datum :

  vrijdag 26 januari 2018
 • Tijd :

  van 20.00 tot 21.30 uur
 • Prijs :

  gratis

Met de praise & prayer bijeenkomst wordt de Week van Gebed 2018 feestelijk afgesloten. Hartelijk welkom in deze dienst van muziek en gebed in Enkhuizen.

De Week van Gebed is een jaarlijks terugkerende week waarin christenen samen bidden. Door samen te bidden ervaren we eenheid.

De Week van Gebed heeft elk jaar een ander thema. Dit jaar is dat ‘Recht door zee’. God leidde het volk Israël recht door zee. Daarmee bevrijdde Hij ze van de slavernij en de onderdrukking in Egypte.
Dat thema is nog steeds actueel. Ook nu zijn er bedreigingen die mensen in slavernij brengen. Ook nu wordt de menselijke waardigheid aangetast, bijvoorbeeld door armoede, geweld, onrechtvaardigheid, verslaving en (seksueel) misbruik.
We tonen verantwoordelijkheid voor onze medemens door de problemen van de samenleving in ons gebed aan God voor te leggen.

Tijdens de Week van Gebed bidden wereldwijd miljoenen christenen voor eenheid. In Enkhuizen kunt u van maandag 22 januari tot en met donderdag 25 januari meebidden in het kerkgebouw van Levend Water.

Comments are closed.

CGKV Levend Water Enkhuizen