Samenkomen

Laten we opmerkzaam blijven en elkaar ertoe aansporen lief te hebben en goed te doen, en in plaats van weg te blijven van onze samenkomsten, zoals sommigen doen, elkaar juist bemoedigen, en dat des te meer naarmate u de dag van zijn komst ziet naderen. Hebreeën 10:24-25

Elke zondag en op christelijke feestdagen komen we bij elkaar in de kerkdiensten.
De kerk is een plek om God te ontmoeten, maar ook de ontmoeting met elkaar vinden we belangrijk. De kerk is namelijk niet in de eerste plaats het gebouw. De kerk, dat is de gemeenschap van gelovigen. We hebben elkaar nodig om te groeien in ons geloof.

Iedereen is welkom in de diensten. Bij de deur staat een gastheer of gastvrouw die je graag wegwijs maakt. Als je met een grote groep wilt komen, dan stelt de koster het erg op prijs als je even een berichtje stuurt op koster(@)cgkv-westfriesland(punt)nl.

Preek: Jezus van A tot Z Regospel Afscheid zondagsschool Koffie na de dienst Cupcake Op de troon koffie-met-kletspraatje
<
>
Wie te groot is geworden voor de zondagsschool, mag naar catechisatie. Sander, Niels en Elle kregen een Bijbel als afscheidscadeautje.

Kinderprogramma

Tijdens de ochtenddiensten is er kinderopvang voor kinderen tot vier jaar. Kinderen in de basisschoolleeftijd volgen hun eigen programma op de zondagsschool. Zij zijn de eerste tien minuten in de kerk. Nadat we met zijn allen het kinderlied hebben gezongen, gaan zij naar de speciaal voor hen ingerichte ruimte.

De dienst

Een kerkdienst bestaat uit veel verschillende onderdelen, zoals zingen en bijbellezen, de preek, bidden, de geloofsbelijdenis en de zegen. Die hebben allemaal een vaste plek en een eigen functie. Lees hier hoe de liturgie in elkaar zit en waarom dat zo is.

Na de ochtenddienst is er gratis koffie en thee. Voor de kinderen is er limonade.

Kerkdienst gemist: live uitzendingen

Alle diensten worden live uitgezonden via Kerkdienst Gemist. Klik op het filmpje hieronder om een dienst te volgen of terug te kijken. Download en installeer de Kerkdienst Gemist app voor Android en voor iPhone of iPad als je de videobeelden op je smartphone of tablet wilt bekijken.

CGKV Levend Water Enkhuizen